رگولاتورهای پارس الکترونیک غرب

ارسال رایگان

در صورت سفارش مستقیم از شرکت، ارسال کالا برای تهران به صورت رایگان

طول عمر بالا

ثبت هیچ مورد بازگشت و یا مرجوعی کالا در 2 سال، ثمره  بیش از 10 سال تجربه در تولید رگولاتورهای بانک خازنی شرکت پارس الکترونیک می باشد.

پشتیبانی رایگان

کلیه خدمات پشتیبانی و رفع نقص تجهیزات فروخته شده به صورت رایگان انجام خواهد شد.

12 ماه ضمانت عملکرد

کلیه رگولاتورهای شرکت پارس الکترونیک دارای 12 ماه ضمانت عملکرد تعویض و تعمیر قطعات می باشند

قیمت رگولاتور بانک خازنی

رگولاتور بانک خازنی 4 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان)  8,000,000

رگولاتور بانک خازنی 6 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان)  9,000,000

رگولاتور بانک خازنی 8 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 10,000,000

رگولاتور بانک خازنی 12 پله پارس مت ( پارس الکترونیک)

(تومان) 12,500,000

تلفن شرکت پارس الکترونیک غرب

بهبود ولتاژ و کاهش تلفات 

ضریب توان کمتر باعث جریان بیشتر برای بار معین می شود. با افزایش جریان خط، افت ولتاژ در هادی افزایش می یابد و در نتیجه ولتاژ کمتری در تجهیزات ایجاد می شود. با بهبود ضریب توان توسط بانک خازنی پارس الکترونیک، افت ولتاژ در هادی کاهش می یابد و ولتاژ تجهیزات را بهبود می بخشد.

اگرچه بازده مالی ناشی از کاهش تلفات هادی به تنهایی برای توجیه نصب خازن ها کافی نیست، اما گاهی اوقات یک مزیت اضافی جذاب است. به خصوص در کارخانه های مسن تر با مدارهای طولانی یا در مزارع برای عملیات آبیاری 

افزایش ظرفیت مدارهای فعلی

تجهیزاتی که توان راکتیو مصرف می‌کنند، جریان راکتیو نیز در خطوط می‌کشند.. نصب بانک خازنی اصلاح کننده ضریب توان در انتهای مدارها و در نزدیکی بارهای القایی، جریان مصرفی  توسط هر مدار را کاهش می دهد. کاهش جریان ناشی از بهبود ضریب توان ممکن است به مدار این امکان را می‌دهد که تجهیزات بیشتری را بتوان به مدار اضافه کرد.، لذا در صورت نیاز به ظرفیت اضافی برای ماشین آلات یا تجهیزات اضافی، در هزینه ارتقاء شبکه توزیع صرفه جویی می کند. علاوه بر این، کاهش جریان جریان تلفات مقاومتی در مدار را کاهش می دهد.

احتناب ازجریمه ضریب توان

اکثر کارخانجات صنعتی از تعداد زیادی موتورهای القایی برای به حرکت درآوردن پمپ ها، نوار نقاله ها و سایر ماشین آلات خود در کارخانه استفاده می کنند. این موتورهای القایی باعث می شوند که ضریب قدرت برای اکثر تاسیسات صنعتی پایین باشد. شرکت های برق معمولا جریمه ای برای ضریب توان پایین (معمولا زیر 0.80 یا 0.85) لحاظ می کنند. برخی نیز ضریب قدرت بالا را تشویق می کنند (برای مثال بالای 0.95). با افزودن رگولاتور هوشمند بانک خازنی و تصحیح ضریب توان، می توانید جریمه ضریب توان را از صورت حساب خود حذف کنید.

کاهش هزینه برق مصرفی

بسیاری از شرکت های برق تعرفه  برق مصرفی را بر اساس ظرفیت مشترک بر حسب کیلووات (KW متر) یا درصدی از ظرفیت کنتور در KVA (KVA متر)، هر کدام که بیشتر باشد محاسبه می کنند.  لذا بهبود ضریب توان از طریق نصب بانک خازنی و رگولاتور هوشمند پارس‌الکترونیک،با حذف برق مصرفی توان ری اکتیو،  میزان مصرف را کاهش می دهد و به کاهش قبض برق شما کمک می کند.

اخذ نمایندگی فروش شهرستان ها

12 ماه ضمانت پس از فروش

هدف نصب رگولاتور چیست؟

یکی از راه های جلوگیری از بارهای توان راکتیو، نصب خازن های اصلاح کننده ضریب توان است. معمولاً مشتریان مسکونی فقط برای توان اکتیو مصرف شده بر حسب کیلو وات ساعت (کیلووات ساعت) شارژ می‌شوند، زیرا تقریباً تمام مقادیر ضریب توان خانگی و تک فاز به دلیل ساخت خازن‌های اصلاح کننده ضریب توان در اکثر لوازم خانگی توسط سازنده، اساساً یکسان هستند.

از طرف دیگر، مشترکین صنعتی که از منابع 3 فاز استفاده می کنند، ضریب توان بسیار متفاوتی دارند و به همین دلیل، شرکت برق ممکن است در صورت کاهش ضریب توان آنها، ضریب برق این مشتریان صنعتی را در نظر بگیرد و جریمه بپردازد. یک مقدار تجویز شده است زیرا برای شرکت های برق هزینه بیشتری برای تامین مشتریان صنعتی دارد زیرا هادی های بزرگتر، ترانسفورماتورهای بزرگتر، تابلو برق بزرگتر و غیره برای کنترل جریان های بزرگتر مورد نیاز است.



رگولاتور هوشمند ازیک میکروپروسسور و چند رله شکل گرفته که با اندازه گیری ولتاژ و جریان مدار و ضریب توان بار به صورت هوشمند و به مقدار مورد نیاز خازن به مدار وارد یا خارج می نماید . رگولاتور بانک خازنی اندازه و شکل موج ولتاژ و جریان و اختلاف زمانی آنها را اندازه گرفته و پس از انجام محاسبات لازم، ظرفیت خازنی مورد نیاز را بدست می آورد و ترتیب به مدار آمدن و یا از مدار خارج شدن خازن‌ها در یک بانک خازنی را تعیین می کند و سپس متناسب با بار راکتیو مورد نیاز، فرمان قطع و وصل را به کنتاکتور‌ها صادر می‌کند (در واقع عمل سوئیچ کردن خازن ها توسط کنتاکتورهایی که به وسیله رگولاتور کنترل می شوند، انجام می گیرد). 

توان راکتیو چیست؟

توان راکتیو یا VAR در واقع قدرت نیست، بلکه نشان دهنده حاصلضرب ولت ها و آمپرهایی است که با یکدیگر خارج از فاز هستند. توان راکتیو بخشی از الکتریسیته است که به ایجاد و حفظ میدان های الکتریکی و مغناطیسی مورد نیاز تجهیزات جریان متناوب کمک می کند. مقدار توان راکتیو موجود در یک مدار AC به تغییر فاز یا زاویه فاز بین ولتاژ و جریان بستگی دارد و درست مانند توان اکتیو، توان راکتیو زمانی که "تامین" می شود مثبت و زمانی که "مصرف می شود" منفی است.


توان راکتیو توسط اکثر انواع تجهیزات الکتریکی که از میدان مغناطیسی استفاده می کنند، مانند موتورها، ژنراتورها و ترانسفورماتورها استفاده می شود. همچنین لازم است تلفات راکتیو در خطوط انتقال نیروی هوایی تامین شود.


رابطه سه عنصر توان، توان اکتیو، (وات) توان ظاهری، (VA) و توان راکتیو (VAr) در یک مدار AC را می توان با سه ضلع مثلث قائم الزاویه نشان داد. این نمایش مثلث قدرت نامیده می شود